tirsdag 18. januar 2011

Glasskap

 Glasskapet fra Ikea er en favoritt i stua mi. Det rommer veldig mye og tar liten plass. Jeg synes også det er fint å kunne se alt som er inne i skapene. En av mine svakheter eller styrker( kommer an på hvordan du ser det) er at jeg elsker orden i skap og skuffer, og da er dette et perfekt skap.

Topp og bunn platen er valnøtt, det er en tresort
som kom til huse som et kompromi mellom meg
og mannen. Jeg er veldig glad i det hvit mens han synes det blir for kjedelig, og da måtte vi finne noe som vi begge syntes var ok. Vi er begge glad i enkle linjer så der er enigheten stor:-)

 Detaljer fra skapet.
 Havskum fra Porsgrunn porselen. Dette serviset
har vært hos oss siden vi giftet oss, og er en av de tingene som jeg fortsatt ikke er lei. Synes det er tidløst, og fint å dekke med. Men må vel innrømme at valget hadde falt på noe annet om jeg skulle valg en gang til, men .........
Jeg elsker disse Verner Panton termokoppene  fra Menu, har svarte og røde også som er i daglig bruk. Men disse får stå på stas i stua.
Rammer fra Lisbeth Dalh, med Karianne og Simen inni:-)
Ha fin tirsdagskveld!
Hilsen Annfrid

2 kommentarer:

  1. Så fin orden du har. Og mye fint i glassskapene. Jeg er et rotehue, så jeg kunne nok aldri hatt glasskap. Bedre å bare skjule rotet. ;)

    SvarSlett
  2. For et nydelig bilde i headingen!!Fytti så fint!
    Bloggen :barn i heimen har en link til hvor du kan få kjøpt merkelappene.Jeg fikk de til bursdagen så har ikke kjøpt de selv:)
    Veldig flott blogg du har!!her kommer jeg igjen

    SvarSlett

Kjempe kjekt at DU vil legge igjen en kommentar.

Jeg blir så glad:-)