fredag 27. mai 2011

God helg

Håper du har hatt en fin uke, her har det vært program hver dag. Men bare kjekke ting:-)
(Rosene er i jorda, så nå kan bare sommeren komme, hi,hi.
 Kommer noen bilder en dag)

I dag er det 30års kalas for min lillesøster. Så nå er favoritt kjolen funnet fram og kortet skrevet.Kortet har min svigermor laget og det er noe hun virkelig kan. Hun lager noen helt fantastiske kort, hvis du vil se mer kan du ta en titt HER.

Jippi!
Jeg har vunnet min første give away hos Vimså.
Har ikke fått takket skikkelig, for jeg har hatt noen problemer med bloggen denne uken. Jeg får ikke logget meg på. Er det andre som har hatt det samme problemet?

Nå må jeg gjøre meg klar til fest:-)
Håper du også får en fin, fin fredag!!!


Klem fra
Annfrid

2 kommentarer:

  1. Hei Annfrid. Jeg har hatt samme problemet, men det har heldigvis gitt seg nå (nå er det bare litt andre småproblemer som at bloggvennene mine ikke vises og at det kommer mange store mellomrom i tekstene mine som jeg ikke har lagt inn der. Håper blogger fikser problemene fort. Har hørt at andre også har hatt det slik)

    Nydelige bilder og så skjønn kjole! Kos dere masse i kveld
    Klem

    SvarSlett
  2. Hei :) For en kjempe fin rosa kjole, kan godt skjønne det er fovoritten, nydelig! Håper bursdagsfeiringen var både fin og gøy. Jeg har lest på flere blogger om folk som har så problemer denne uka med å logge inn og kommentere. Selv har jeg ikke opplevd noe problemer, bare den blogglisten på siden min ikke oppdateres før mange timer etter noen har postet innlegget sitt. Men har lest at blogger jobber med saken, så det blir vel snart i orden håper jeg. Ha en kjempe fin kveld :)

    SvarSlett

Kjempe kjekt at DU vil legge igjen en kommentar.

Jeg blir så glad:-)