mandag 4. april 2011

Sommerferien er i boks:-)

Her i heimen har vi funnet vårt sommerparasis i KROATIA, så derfor går turen nedover i år igjen.

I år som så mange ganger før går turen til Pula som ligger på Istria halvøya.Det fascinerende Pula Amfiteater, som er bygget i midten av det første århundre f.Kr., er det største og best bevarte monumentet av  byggekunst i Kroatia.  I dag brukes det til konserter, teater og film.


KAMENJAK er et magisk fantastisk sted.

Cape Kamenjak er et vernet naturområde noen mil fra Pula.  Veien inn er bare mold(og ganske så humpete ) så bilen trenger en dusj etter et besøk, men det betyr ingen ting for her er vannet krystallklart og omgivelsene nydelige. Ikke minst er det kjempe spennende for små og store og snorkle her.Bare sitte på det terrasse formede fjellet ute ved Kamenjak å nyte utsikten utover Adriaterhavet er en storslott opplevelse.


Vi har kjørt ned selv når vi drar til Kroatia for vi elsker friheten ved å ha bilen her. En kjøretur en morgen kan ende i en koselig liten landsby med sin egen lille strand. Og det er det som er så kjekt, for det er alltid en badeplass rett rundt neste sving.

Fantastisk deilig å ha et lys i tunnelen av travel arbeidsdager:-)
Gleder meg masse!!!

Ønsker alle en fin uke.

Klem Annfrid

2 kommentarer:

  1. ååå for noen nydelige bilder!
    Vi vurderte også ein tur tilPula i år, men den er utsatt til forhåpentligvis neste år
    Klemklem:-)

    SvarSlett
  2. åå det ser helt nydeligt ut. Blir nok en kjempe fin sommerferie. Vi har også tenkt litt på sommerferie til Kroatia i år, noen venner av oss som har et feriehus der. Nydeligt land! har lagt ut en liten award til deg på bloggen min, ta en titt. Ha en fortsatt fin dag :)

    SvarSlett

Kjempe kjekt at DU vil legge igjen en kommentar.

Jeg blir så glad:-)